Afgelasting driekamp challenge

De afgelopen dagen hebben we intensief contact gehad met de gemeente Hoogeveen en Veiligheidsregio Drenthe om toestemming te krijgen voor de Driekamp challenge tussen HAC’63 en AVC De Veste. Een aanvankelijke nee hebben we met goede argumenten weten om te buigen in een ja. Met de juiste maatregelen kon de driekamp doorgang vinden. We waren ontzettend blij en er helemaal klaar voor!

Helaas hebben we de Hoogeveense ouders onvoldoende weten te overtuigen. Hun stem is natuurlijk erg belangrijk voor dit initiatief. Hoe teleurstellend we dit ook vinden, hebben we begrip voor hun zorgen. We zouden afreizen met meer dan 100 mensen vanuit Coevorden waardoor er zo’n 200 mensen op het atletiekcomplex zouden zijn. Hoewel doordachte veiligheidsmaatregelen waren getroffen, was het qua gevoel nog net even wat te vroeg.

Met het bestuur van HAC’63 hebben we afgesproken dat we dit plan nog steeds gaan uitvoeren. Alleen op een moment wanneer geen twijfels meer bestaan omtrent de veiligheid. De driekamp moet dan nog mooier worden met eventueel support van jullie ouders.

Meerkamp AVC
We willen spoedig weer een meerkamp bij De Nieuwe Veste organiseren. Het moment laten we even afhangen van het weer. Zodra het op een donderdag mooi weer is, gaan we proberen met z’n allen een meerkamp te houden.

Tot dinsdag en donderdag jongens en meiden!