Atletiek

Atletiek in Coevorden

doe met ons mee!

Wij trainen wekelijks alle vormen van atletiek. Dat doen we op dinsdag en donderdag in 5 verschillende groepen. Bij de groepsindeling houden we onder andere rekening met de biologische en fysiologische leeftijd. Dure woorden misschien, maar we doen alles om te zorgen voor evenwicht in de groepen. Hiernaast werken we in elke groep wekelijks met wisselende teams. Door het inbrengen van geluksfactoren in de trainingen hebben we aan het eind van de dag steeds een andere ‘winnaar’.

Bij AVC De Veste is winnen niet van belang. Sportbeleving en sportplezier daar draait het bij ons om! Resultaten en het willen presteren volgt hierop duurzaam, andersom niet. De leden raken hierdoor vanuit zichzelf gemotiveerd om steeds beter te willen presteren. Raken ze toch niet gemotiveerd? Het groepseffect en/of de trainers zorgen dan wel voor dat ene (specifieke) zetje dat nodig is om beter te worden.

Elk lid heeft in onze ogen recht op sportbeleving en sportplezier. Iedereen wordt uitgedaagd, heeft plezier en gaat bezweet maar voldaan naar huis. De jeugd leert daarnaast ook nog eens om met elkaar samen te werken en leert bovenal dat sport leuk is. 

Passie voor jeugd en atletiek is wat ons drijft, duurzame sportdeelname is wat we nastreven.

Met atletiek wordt alles mooier!