Coronamaatregelen

Marc en Sander onze toezichthouders

Toezicht Corona Atletiek Coevorden AVC De Veste jeugdatletiek

Wij zijn ontzettend blij dat we in deze moeilijke tijden de trainingen kunnen voortzetten. Wij doen er alles aan om de trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. We volgen de vereisten van de landelijke overheid, de decentrale overheden (de gemeente en/of provincie) en de vereisten van accommodatieverhuurder. Ook de richtlijnen van NOC*NSF en de Atletiekunie houden we in acht.

Wij hopen daarom op begrip voor de inzet van onze toezichthouders. Ze moeten (helaas) strikt en streng zijn, maar doordat zij zich elke week inzetten helpen ze de vereniging geweldig. Dankzij onze toezichthouders Marc en Sander kunnen we onbezord trainingen blijven verzorgen. Zonder toezichthouders geen trainingen. Dank je wel mannen!

Zoals bekend wijzigen de (algemene) maatregelen en de scherpte ervan regelmatig. Wij blijven de wijzigingen hieromtrent actief volgen en committeren ons hieraan volledig.

Naast de algemene maatregelen hebben we verder een tweetal aanvullende regels:

  1. We werken volgens een strikt kiss en ride principe. Dat betekent dat ouders niet bij de trainingen mogen blijven kijken of buiten mogen blijven wachten. Ouders zijn uiteraard welkom indien zij een specifieke taak hebben tijdens de trainingen.
  2. Voor de start en na afloop van de trainingen worden de handen gedesinfecteerd.