Extra training in de voorjaarsvakantie

Het atletiekprogramma 2021 is door Corona nog niet goed uit de verf gekomen. We hebben dit jaar nog niet binnen mogen trainen en kunnen op de vaste trainingsavonden niet buiten trainen omdat we (nog) geen veldverlichting hebben. Normaal gesproken zouden we niet trainen in de voorjaarsvakantie. De trainers willen echter graag de gemiste trainingen inhalen door een extra training in de vakantie aan te bieden.

Doordat de trainers deze week ook vrij zijn en niet hoeven te werken, kunnen ze twee uur eerder de trainingen verzorgen. Het programma voor deze week ziet er dan als volgt uit:

  • Team 1 dinsdag kan op 23 februari om 16:00 trainen;
  • Team 1 en 2 donderdag kan op 25 februari van 16:00-17:00 trainen;
  • Team 3 en 4 donderdag kan op 25 februari van 17:10 tot 18:10 trainen.

We willen graag volgens de vaste teamindelingen gaan trainen. Bij een te lage aanmelding zullen we mogelijk enkele groepen moeten combineren. Volledigheidshalve: We trainen buiten op het veld bij De Nieuwe Veste. Er geldt een kiss en ride principe. Ouders kunnen helaas niet blijven kijken.

Op 28 februari gaan we ook weer trainen. Maar dan trainen we met z’n allen van 10:00 – 11:00. Bij deze training gaan we veel lopen en de conditie meten. Het wordt een echte conditietraining!