Hallo 2022!

YES, de eerste training van 2022 was een feit! We moesten even schakelen en ons aanpassen aan de omstandigheden. Om 15:45 gingen we van start. Henriët en Miranda trainden team 1 en 2. Hordelopen, slingeren en nog eens hordelopen! Voor team 3, 4 en 5 stonden 3 stations klaar. Elk team moest rouleren. Discuswerpen bij Margriet, een conditietraining bij Marenk en speerwerpen bij Randy. Veel enthousiaste kinderen, een waar atletiekfeest!

Benieuwd naar de foto’s? Check ze snel!

Kerstvakantie BINGO

We vinden het belangrijk dat je de komende weken goed blijft bewegen. Daarom hebben we voor je een bingokaart gemaakt. Je mag zelf kiezen welk onderdeel je wanneer doet. Daag gerust je papa en mama of broertje / zusje uit om met je mee te doen.

Het leuke van dit alles is dat het ook een wedstrijd is. Welk team heeft als eerste de kaart vol?

Deel je resultaten via de groepsapp. Dan houden wij bij welk team als eerste BINGO heeft.

Wint jouw team? Veel sportplezier!!

LET OP: doe alle trainingen in overleg met je ouders! Doe de trainingen veilig!

Woensdagmiddagtrainingen AVC

Wij willen jullie vragen deze poll in te vullen. Alvast bedankt voor jullie reacties.

Hoi allemaal,
Nu de avondtrainingen voorlopig niet meer mogen, willen we graag onderzoeken of er animo bestaat voor woensdagmiddagtrainingen. Enkele trainers kunnen en willen hun werk op woensdagmiddag verplaatsen naar de avond.

Het voorstel:
Voor team 1 zal een training aangeboden worden van 14:30-15:00.
Voor team 2 / 5 zal een training aangeboden worden van 14:30-15:30

De trainingen zullen georganiseerd worden bij de Klinkenvlierseplas en vooral in het teken staan van het op speelse wijze op peil houden van de conditie.

PS
We weten (nog) niet of andere verenigingen iets op de woensdagmiddag gaan aanbieden. Dat maakt ook niet uit. Zolang de Coevorder jeugd maar in beweging blijft. Juist tijdens deze donkere en korte dagen is beweging in onze ogen goed voor de jeugd.

Willen jullie deze poll invullen? Op basis van de reacties gaan we kijken of de animo groot genoeg is.

Alvast bedankt.

Jullie trainers

Kleding inzamelingsactie!

Heb je nog oude kleding, tassen, knuffels, riemen en/of schoenen wat je niet meer gebruikt? Lever dit dit dan gewassen in tijdens de inzamelingsactie van AVC de Veste.

Periode: 9 november t/m 27 januari 2022

Inleverpunt: Trainingslocatie De Nieuwe Veste tijdens de trainingen. Van de opbrengst kunnen we weer nieuwe materialen kopen! Verzamel en lever in! Help je ons ook mee?

Ps Hieronder staat precies wat je wel en niet mag inleveren.

Wachtlijst voor team 2 tot en met 5

Om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen werken we voorlopig met een wachtlijst voor team 2 tot en met team 5. Voor mini pupillen (leeftijd onder de 8 jaar) geldt voorlopig nog geen wachtlijst.

Gezocht!

Beste ouders/verzorgers,

Sinds augustus 2020 bestaat Atletiek Vereniging Coevorden de Veste. Onze vereniging groeit. Daarom willen we ons bestuur uitbreiden met meerdere bestuursleden en zijn we op zoek naar iemand die de ledenadministratie op zich wil nemen.

Heb je interesse, laat het ons weten via het mailadres info@avcdeveste.nl

Sportieve groet,

Bestuur AVC

Officiële opening met Pieter Braun

Wat een geweldige dag vandaag. De opening door wethouder Brink, het interview van Jeanine aan Pieter en vooral de openingsact én Pieters trainingen. Geweldig. Wat een leuke vereniging heeft Coevorden toch!

Wil je deze dag nog eens opnieuw beleven? Check dan de link naar de foto’s die op deze speciale dag gemaakt zijn. Of lees het item dat Esselien op CoevorderNieuws.nl heeft gepubliceerd (inclusief leuke foto’s en filmpjes!).

Opening 20 september

Hallo sportievelingen!

Maandag 20 september is het dan zover, de officiële opening van onze fantastische vereniging en het atletiekveld van de Nieuwe Veste!

Om 18 uur zal de wethouder een welkomstwoord houden, zorg dat je er op tijd bent. Je mag samen met je vader, moeder, broer, zus  al vanaf 17.30 uur komen.

Vervolgens zal Pieter Braun de opening doen. De vragen die jullie gesteld hebben zullen beantwoord worden en daarna krijgen jullie een training van hem, hoe leuk is dat?!

De meerkamp zal dus niet gaan zoals jullie gewend zijn, wel krijgen jullie nu training in bepaalde onderdelen van de meerkamp.

Rond 19.10 uur zal Sebastiaan de avond afsluiten.

Wij hebben er zin in, jullie ook?

Kijk hieronder bij welk team je die avond zit

De eerste diploma’s zijn uitgereikt

Team 5 kreeg gisteren een leuke verrassing na de training! Marenk kwam langs om de diploma’s uit te delen! Of we er blij mee waren? Beelden zeg meer dan woorden:-)

Pieter Braun

Hallo allemaal,

Geweldig nieuws!! Olympisch atleet op de meerkamp Pieter Braun komt op maandag 20 september naar Coevorden. Pieter is meervoudig Nederlands kampioen en is een van ’s werelds beste atleten op de meerkamp! Zorg ervoor dat je om 17:45 alvast bij De Nieuwe Veste bent. Pieter komt rond 18:00!!

Wat komt Pieter doen?
Pieter komt AVC De Veste op spectaculaire wijze officieel openen en gaat jullie trainen. Hoe uniek en inspirerend is dat? Training krijgen van een Olympiër!!

Jullie krijgen verder de gelegenheid om aan Pieter vragen te stellen. Dit is je kans om alles te weten te komen over topsport, atletiek, kampioenschappen, de Olympische spelen of…
Stel je vraag gerust en vraag het aan Pieter! Je kunt je vragen mailen naar vraaghetaanpieter@avcdeveste.nl. De leukste vragen worden geselecteerd en persoonlijk door Pieter beantwoord op 20 september.

Wij hopen dat jullie er zin in hebben. We kunnen niet wachten Pieter in Coevorden te ontmoeten.